Klantenreview – Mabo E&A

Wij hebben Charlotte ingeschakeld om een workshop te geven over presentatie technieken. Charlotte was zeer deskundig en gepassioneerd over haar werk en had een geweldige manier om haar kennis en vaardigheden op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Aan het begin moest iedereen wat loskomen maar daar het ze voor gezorgd met een eerste opdracht. Daarna begon ze met het uitleggen van de basisprincipes van presenteren, zoals de structuur van een presentatie en hoe je je boodschap effectief kunt overbrengen. Ze benadrukte het belang van het hebben van een duidelijk doel en hoe je je presentatie kunt afstemmen op je publiek. Vervolgens begeleidde zij de managers door middel van praktische oefeningen, waarbij zij hun presentatievaardigheden verbeterde en hun zelfvertrouwen vergrootte. Haar persoonlijke aanpak is wat de workshop tot een succes leidde. Ze gaf constructieve feedback en hielp de managers om hun sterke punten te benutten en hun zwakke punten te verbeteren. Ze was erg geduldig en zorgde ervoor dat iedereen begreep wat ze zei en wat ze van hen verwachtte. Na de training merkte ik een duidelijke verbetering op bij de managers. Hun presentaties waren veel gestructureerder en hun boodschap was veel duidelijker en overtuigender. Ik geloof dat deze training de managers echt heeft geholpen om hun presentatievaardigheden te verbeteren en ik wil Charlotte dus ook zeker aanbevelen aan iedereen die zijn presentatievaardigheden wil verbeteren.